top of page
letöltés.png

Az első edzésről

Az első alkalomra egyeztetünk egy konzultációs időpontot, amely leginkább az ismerkedésről szól majd. Ekkor elmondod a céljaidat, beszélünk a sportmúltadról, jelenlegi egészségi állapotodról.
Átbeszéljük az esetlegesen felmerülő kérdéseidet.
Ezt követi egy néhány gyakorlatból álló állapotfelmérés, ahol képet kapunk az aktuális erőnlétedről, állóképességedről és ízületi mozgékonyságodról. Tartunk egy rövid tartásmegfigyelést és mozgáselemzést is, hogy még pontosabb képet kapjunk a tested jelenlegi helyzetéről. A következő találkozásunkra már a felmérésen kapott adatok felhasználásával összeállítom a számodra ideális edzéstervet és ezt követően ez alapján fogunk dolgozni.
A házirend alapján a konditeremben kötelező a törölköző, váltó cipő és váltó ruha használata, így kérlek már erre az első edzésre is hozd magaddal ezeket.
Ez az első edzés 1-1.5 órát vesz majd igénybe.

 


Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd a segítségemmel elérni a céljaidat, akkor a közös munkánk elkezdődik.
Egy edzés 60 perc. Ez a 60 perc tartalmazza a bemelegítést, az edzést és a nyújtó gyakorlatokat.
Az emberi sokoldalúság miatt mindenki számára az a legideálisabb, ha olyan edzést követ, amely az aktuális erőnléti, állóképességi, ízületi mozgékonyságbeli képességeinek megfelel, így minden egyes vendégem számára egyedileg, az Ő céljának és aktuális állapotának megfelelő edzéseket állítok össze, természetesen alkalmazkodva és megfelelően reagálva az idő teltével javuló teljesítmé
nyéhez és/vagy esetleges kérésekhez.

Mi történik az első találkozásunk után?
 

Az edzések helyszíne:
Daily Fitness
1012 Budapest, Pálya út 9.
Egy jól felszerelt, jól megközelíthető, kellemes hangulatú terem, amely ideális helyszíne az edzéseknek
és a szaunáknak köszönhetően az edzést követő pihenésnek is.

 

bottom of page