top of page
lódi csaba

Tanulmányok

Fitness instruktor 

2019 - SoterLine Képzési Központ
 

Személyi edző

2020 - IWI Nemzetközi Fitnesziskola  

Szakmai elvárásaim magammal szemben

Maximalista emberként folyamatosan szem előtt tartom szakmai fejlődést, megújulást, a legújabb trendek követését és a legfrissebb edzésmódszerek megismerését. A tudástáram bővítésével törekszem a sokoldalú, változatos, egyben hatékony módszerek alkalmazására, ezzel elkerülvén a monotonitást, de hatékonyan járva a fejlődés útját.

Az edzéseim során igyekszem úgy oktatni, hogy az edzettem ne csak elvégezze az instrukciókat, hanem megtanulja a mozgásmintákat helyesen végezni és értse is a kiegészítő információk fontosságát, illetve helyét a rendszerben.

Fontos számomra, hogy amennyiben úgy döntesz, hogy velem szeretnél elindulni a terveid megvalósításához vezető úton, akkor úgy végezzük az edzéseket, hogy ez a kemény munka ne csak a sokszor embert próbáló kihívásokról szóljon, hanem ezzel párhuzamosan a sport és az eredmények adta büszkeségről és örömökről is.

Sportmúltam

Gyermekkorom óta a sport építő és formáló tevékenységként van jelen a mindennapjaimban fizikális és szellemi tekintetben is.

Életem során számos sportágat próbáltam ki, többet versenyszinten is;
Általános iskolás koromban Shotokan Karate edzésekre jártam, amely során több területi, valamint országos bajnoki címet nyertem és több övvizsgát is sikeresen teljesítettem.

Középiskolás éveimben a helyi ifjúsági csapatban futballoztam, majd később felnőtt kerettag is lettem. Ekkor kezdtem el ismerkedni a konditermi edzésekkel.

2015-2020 között a legfőbb motivációt a futó és akadályfutó versenyekre való felkészülés jelentette. Ebben az időben a fókusz leginkább az állóképességi és akadályspecifikus edzéseken volt.
Folyamatos résztvevő voltam a hazai Spartan Race nevű akadályfutó versenyeken, amely keretein belül 2019-ben teljesítettem az első Trifecta hétvégémet (3 verseny egy hétvége alatt), majd később X2-es Trifectát is elértem (6 verseny teljesítése egy naptári éven belül). 


A Covid hozta lezárások következtében a Spartan-versenyek szüneteltek, így ekkor elkezdtem "átállni" a túrázásokra, mozgékonyság és erőfejlesztő edzésekre, amely napjaim edzéseit továbbra is jelentősen meghatározzák. 

A képzések tudásanyaga és kiegészítő tanulmányaim által egyre felkészültebben, tudatosabban, rendszerbe foglaltabban, progresszióra és a prehabra is figyelmet fordítva folytattam a saját edzéseimet is.

 

A weboldalam Videótár/Vlog szegmensében, illetve Instagram oldalamon megtekintheted a szemléletmódom gyakorlatban való prezentálását.

Galéria

bottom of page