top of page
Light on Concrete Wall

Az alábbi oldalon edzéssel és táplálkozással kapcsolatos gondolataimat publikálom rövidebb-hosszabb blog-post, videó, vagy vlog formájában. 

Videótár/Vlog

A törzserősìtő gyakorlatok mit sem érnek a törzsizmok aktivációja nélkül, azonban sokak számára ismeretlen ez a terület. Jó hír, hogy gyakorlással gyors fejlődést lehet elérni, ezzel új szintre emelve az edzésmunkát

cats.jpg
ppp_edited.jpg

Erőfejlesztés teljes mozgástartományban

Két videóban szemléltetek olyan gyakorlatokat, amelyekkel együttesen fejleszthető a mozgáskoordináció, növelhető és erősíthető a teljes mozgástartomány.

HAMAROSAN!

Alcímsor.jpg

Az ideális terhelés megállapítása és a progresszió következő szintjének elérése sokszor apró részletekben rejlik. Ehhez ki kell szűrni a leggyengébb pontokat és dolgozni kell azok fejlesztésén.

416557848_640852241438775_6683434942599277051_n.jpg

Egy bemutató/informáló célzattal készült videó, amely egy mindenki által kipróbálható módszert szemléltet.

Ha szeretnéd az említett eszközöket hatékonyan  használni, kiiktatva a buktatókat, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a videót.

cats.jpg
cats.jpg

Vezesd be a napi rutinként a talp átmozgatását talpmasszázzsal, vagy alacsony intenzitással végzett mobilizáló talptornával.
Kiegészítő gyakorlatként kifejezetten ajánlom a hengerezés mellé!

A DeadBug gyakorlaton keresztül videó formájában mutatom be a core aktiváció alkalmazását, közben szemléltetve a gyakorlat progresszióit is.

dgfgd_edited.jpg
20231120_103315.jpg

Ha szeretnél egészséges, tápláló és egyben energizáló reggelit fogyasztani, akkor megvan a Te ételed!

Ez a videó Neked szól; ha most ismerkedsz az edzés világával, vagy hosszabb kihagyás után újrakezdő vagy. Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy minden edzés előtt legyen meg a kellő izom, ízületi és idegrendszeri előkészítés. Ha végig maradsz, ebben a videóban megnézhetsz egy teljes bemelegítő blokkot és ellátlak néhány kezdeti tanáccsal is.

Screenshot_20240109_104938_Gallery.jpg

Az videó-szöveg-kép anyagok megosztása csak az aktuális bejegyzés URL-jének másolásával engedélyezett!
 

Ha a jövőben sem szeretnél lemaradni az újabb tartalmaimról, esetleg vannak téma-ötleteid, vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim bármelyikén.

bottom of page